Spred budskabet

Hjælp til at komme i gang med
en gnidningsfri og
struktureret hverdag

Der er rigtig mange undskyldninger for, hvorfor man ikke skal bruge Teamwork family portalen. Vi har skrevet de mest almindelige udsagn ned, og givet dem et godt argument for, hvorfor man burde bruge portalen. Gør en forskel for din ven eller dit eget forhold og send en invitation i dag.

”Vi skal alligevel have en advokat ind over?”
Nej det er ikke nødvendigt. I Teamwork Family portalen kan I lave en juridisk gældende aftale, hvis det er det I ønsker.

"Det koster for meget"
Den første måned er gratis og uden binding, derefter koster portalen 29 kr. pr. måned. I portalen kan I løbende ændre på samværsaftalen, alt efter behov. Denne funktion eliminerer behovet for dyr juridisk sparring.

Eksempel"Da jeg skulle skilles, var min største frygt, at jeg ville miste kontakten til mine børn. Men det er ikke sket, og det tilskriver jeg i høj grad den aftale, som min ekskone og jeg lavede. Det inspirerede mig til at lave portalen Teamwork Family."
- Richardt Deleuran

"Det går meget godt lige nu, og vi snakker fint sammen"
Det er derfor en god idé at få en samværsaftale ned på skrift – mens i er positivt stemt overfor hinanden. 80% af brugerne spares for uenigheder, som ofte ender som livslange familiekonflikter.

"Jeg orker det ikke - det er uoverskueligt"
Teamwork Family portalen guider dig trinvis igennem hele processen, med videoer og letlæselige tekster. Du kan få inspiration til at udfylde jeres samværsaftale via forslag (Best Practice), som Center for familieudvikling har været med til at udarbejde.

"At reducere konflikter for skilsmisseforældre"