Samarbejdet mellem Danske Bank
og Teamwork Family

Samarbejdet med Danske Bank 

I anledningen af Teamwork Familys nyligt annonceret samarbejde med Danske Bank, er der skrevet om hvad Teamwork Family portalen helt nøjagtigt kan og hvorfor Richardt Deleuran valgte at lave portalen. Vi har lavet en opsummering.

 

Omdrejningspunktet er at vi skal ”komme konflikterne i forkøbet” – og det hjælper Teamwork Family portalen med.

 

Egne erfaringer

Skaberen og CEO af Teamwork Family, Richardt Deleuran, fik idéen ud fra egne erfaringer. Han skulle selv til at gennemgå en skilsmisse, men ville ikke gentage hans forældres fejl, som selv blev skilt, og på en konfliktfyldt og ustruktureret måde.

 

Richardt og hans ekskone valgte at skrive aftaler, samværsaftale, økonomi m.m. ned, som hjalp dem et godt stykke hen mod en konfliktfri skilsmisse.

Dette var starten på Richardts iværksætterdrøm, om en portal, som skulle hjælpe forældre til at komme igennem en skilsmisse, ligeværdigt.

 

En kompliceret kombination

Med hjælp fra eksperter inden for psykologi, jura og økonomi fik Deleuran skabt portalen, som han mener kan eliminerer mange af de konfliktpunkter, man som skilsmisseforældre har.

 

”Det er hårdt at blive skilt, især når der er børn involveret. Men sat lidt på spidsen, så elsker du forhåbentligt dine børn mere, end du hader din eks – og har du det sådan, så er klare aftaler grundlaget for, at i kan fokusere på næste fase af livet”

-Fortæller Richardt Deleuran.

En gennemtænkt portal

Portalen er tænkt grundigt igennem og indeholder alle de aspekter hvor man typisk finder konfliktpunkter, i en skilsmisse. Det er en juridisk bindende aftale kombineret med et økonomiværktøj og en dynamisk kalender.

 

Alt dette kan blive igangsat på under en time, med en vision om at hjælpe forældrene med at aftale fair og faste rammer inden dilemmaerne opstår.

 

Richardts budskab og vision er at skilsmissen ikke må overskygge hvad der er vigtigst for de fleste forældre – nemlig deres børn.

 

Samarbejdet med Danske Bank

Danske Bank mener at Teamwork Family portalens funktioner, ligger i naturlig forlængelse af det, som Danske Bank gerne hjælper skilsmisseforældre med.

 

”Vi ved at økonomi er en hovedkilde til konflikter efter en skilsmisse, og som bank er det naturligt, at vi hjælper vores kunder med at finde svar på alle de større pengespørgsmål, som trænger sig på, når en økonomi skal blive til to.”

– Siger Mark Namensen, der er chef for partner relations i Danske Bank.

 

Danske Bank har godt styr på det finansielle aspekt, og Teamwork Family supplerer med de mere komplicerede dilemmaer, så som aftaler om hvem der tager barnet til lægen og hvem der betaler for flyverdragten.

 

Med Teamwork Family portalen er der styr på de dilemmaer før de opstår.

 

Danske Banks artikel kan findes her