Platformen

Værktøjer til hverdagen

Den dynamiske kalender holder styr på jeres samværsaftale. Hvem der henter, bringer, tager med til forældresamtale - og hvem der sørger for at hente og bringe, når mormor har inviteret til fødselsdag i fars uge.
Regnskabsfunktionen holder jer ajour, så I kontinuerligt kan følge med i, hvem der har haft hvilke udgifter og hvornår - omkring jeres fælles barn.

Kalenderen er dynamisk og integrerer automatisk de data, I har lagt ind omkring samvær og økonomi. Her kan I holde styr på, hvem der deltager i hvilke aktiviteter, hvornår. Hvad I har aftalt omkring lukkedage eller skoleferier. I kan sende forespørgsler til hinanden, hvis I har brug for at bytte eller få passet jeres fælles barn. I får samtidig overblik over, hvem der har haft barnet, hvor længe, og hvor tit.

Sammen med kalenderen, er der som beskrevet en dynamisk funktion til jeres interne beskeder. Der er en regnskabsdel, en aktivitetsdel og en funktion, der viser om I har udestående til hinanden i forhold til jeres bodeling.

Det er vores ambition løbende at udvikle og udvide kalenderen, så den tilpasses jeres individuelle behov.Vi har tænkt i de store linjer, og vi har tænkt i detaljer. Det giver jer ro til at fokusere på, hvordan I bedst får forenet familiens forskelligrettede behov.

Richardt Deleuran

Grundlægger af Teamwork Family