Derfor har han startet Teamwork Family

Manden og idéen

Richardt Deleuran er selv skilsmissebarn og fraskilt far til to små børn. Han mistede kontakten til sin egen far i over 10 år, hør her hvad der har motiveret ham til at kaste alt sin energi og tid i, at eliminerer konflikter for fremtidens skilsmissebørn.

Min skilsmisse

Richardt Deleuran

Grundlægger

Grundlaget

Danmark har en af Europas højeste skilsmisserater, siger tal fra eurostat. Og der er større sandsynlighed for, at et barn i dag har en smartphone end to hjemmeboende forældre.

For et år siden blev Richardt skilt. Og det blev magtpåliggende for ham, at han og hans kone fik lavet en finmasket, retfærdig aftale, der blandt andet sikrede, at begge forældre havde lige ret til samvær med børnene.

Richardt søgte efter værktøjer, der kunne hjælpe dem gennem processen med at identificere hovedpunkter, detaljer og faldgruber. Men endte med at måtte lave sin egen skabelon til, hvordan man tænker familiens forskelligrettede behov sammen.

Ved at dele sine erfaringer og sin viden, vil Richardt eliminere konflikter for andre skilsmissefamilier – og sikre at den næste generation af skilsmissebørn ikke skal igennem det samme, som han selv var igennem som skilsmissebarn.

I Teamwork Family har vi selv været gennem skilsmisser og kender statistikken på egen krop. Vi ved, at følelser og emotionelle behov tit bliver dominerende, når der skal laves skilsmisseaftale. Og vi ved, at det kan føre til konflikter undervejs, når følelserne kommer i vejen.

Vi kan ikke gøre noget ved skilsmissestatistikken. Men vi kan hjælpe jer gennem de nødvendige aftaler, hvis I har besluttet, I skal skilles, så I kommer ud på den anden side med et overskueligt og gennemarbejdet aftalegrundlag.

Vi har systematiseret samværsaftalen, aftalen om bodelingen og aftalen om den fremtidige økonomi i forhold til jeres fælles barn. Det betyder, at aftalerne bliver gennemskuelige, objektive og fair. I får styr på både detaljerne og de store linjer – som i altid kan gå tilbage og forfine med tiden.

"Når man forlader jorden, skal man have givet mere, end man har taget."

Richardt Deleuran

VISIONEN

At eliminere konflikter for skilsmissefamilier

Vi tror på, at jo flere detaljer, der bliver snakket igennem og aftalt, jo færre konflikter vil der opstå senere hen. Samtidig skaber det tryghed for hele familien, at der er styr på både de store og de små ting i familiens liv efter skilsmissen.

MÅLET

Hos Teamwork Family vil vi være en positiv faktor i en kompliceret, utryg tid. Vi vil tilbyde systematiske, enkle og objektive værktøjer, der hjælper jer som skilsmissefamilie gennem de vigtige aftaler.

Vi har tænkt de overordnede linjer, og vi har tænkt i detaljer. Så I kan få overskud til at fokusere på at balancere familiens forskelligrettede behov. Det giver gode, trygge rammer – for hele familien.

We put acumen, heart and harmony into divorce settlements